Nagradice

Nagrade za Decembar

Prva nagrada: Posni čokoladni mafini sa suvim grožđem  Jela 1350 rsd

Ovaj recept zaslužuje prvo mesto zbog kombinacije jednostavnosti pripreme, zanimljivih sastojaka i privlačnog izgleda. Svi sastojci su jasno navedeni, a koraci su dobro objašnjeni. Takođe, prisustvo suvog grožđa dodaje poseban ukus mafinima, a šlag i kokosovo brašno pružaju dodatnu dimenziju ukusa i teksture. Osim toga, recept ima i dekorativni element, što ga čini privlačnim za pripremu i posluživanje.

Pohvala za Slane kikiriki vanilice  Jela

Ovaj recept deli prvo mesto zbog originalnosti i maštovitosti. Kombinacija kikirikija, sira i ajvara predstavlja zanimljivu kombinaciju slanih i slatkih ukusa. Recept je dobro struktuiran, jasno napisan, a koraci su lako razumljivi. Takođe, ideja spajanja keksića sa ajvarom ili krem sirom daje dodatnu dimenziju ovim vanilicama. S obzirom na raznolikost sastojaka i ukusa, ovaj recept je privlačan i obećava ukusan rezultat.

Druga nagrada: Posne susam štanglice  Vesna 1200 rsd

Ovaj recept se smestio na drug mesto zbog svoje jednostavnosti i klasičnog pristupa. Susam štanglice su tradicionalno omiljeni poslastičarski izbor, a ovaj recept nudi jasne korake i osnovne sastojke. Iako je recept jednostavan, prisustvo piva i susama dodaje mu zanimljivost. Ovaj recept bi bio idealan za one koji traže brz i ukusan posni desert.

Nagrade novembar:

Prva nagrada: Čokoladna lešnik torta by Marijana® 1350rsd

Odabrali smo čokoladnu lešnik tortu by Marijana® za prvu nagradu jer kombinuje bogatstvo čokolade i lešnika u kori i filu, pružajući izuzetno ukusan doživljaj.

Druga nagrada: Rol baklava sa čokoladom, plazmom i orasima by Zorica 1200 rsd

Rol baklava sa čokoladom, plazmom i orasima by Zorica zauzima drugo mesto zbog kreativnosti u upotrebi sastojaka

Treća nagrada: Vanil pita sa kokosom-posna by Jela 1000 rsd

vanil pita sa kokosom-posna by Jela zaslužuje treće mesto zbog neobične posne kombinacije i osvežavajućeg ukusa.

Treća nagrada Karamel krempita sa keksom Slađana 1000 rsd

. Dodatak karamel mleka sa šlag kremom obećava dodatni sloj ukusa i teksture. Ovaj korak će sigurno doprineti bogatstvu deserta. Kombinacija pudinga sa ukusom karamela i umućenog šam/a od belanaca obećava bogat i kremast ukus. Sve to na sočnoj podlozi sa keksom.

Ukusno, primamljivo i interesantno slatko zadovoljstvo sa bogatim karamel ukusom

Čestitam svim maestrama na fantastičnim receptima!

Facebook komentari
Klik da oceniš ovaj recept, objavu
[Total: 1 Prosek: 5]
Podeli nešto ukusno i lepo

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta slažete se sa našom politikom kolačića.

Politika kolačića