O nama

ukratko…

Dobrodošli na našu veb stranicu eKuhinja.com sa najlepšim prikupljenim i isprobanim receptima. Ovde ćete naći mnogo delikatesa, od slatkih poslastica, preko ukusnih testa do mesnih đakonija. Ako imate svoje recepte sa svojim fotografijama, pošaljite nam ih na ekuhinja.com@gmail.com

Ovde ćete svakog dana pronaći nove sezonske recepte da Vam kuvanje bude zabavno ukusno i zdravo. Sajt je namenjen početnicima ili čak naprednim kuvarima koji žele da unaprede svoje kuvanje. Sajt sa receptima radi od 2020. godine,

i želja nam je da proširimo bazu članova, kako na sajtu tako i na društvenim mrežama. Ovde ćete mnogobrojne recepte iz mnogih kategorija. Recepti i saveti su podeljene u logičke kategorije. Cilj nam je da proglašavamo najleše recepte u određenim vremenskim periodima i kategorijama.

Zahvaljujući registraciji, možete sačuvati svoje omiljene recepte u ekuvaru kako ih kasnije ne biste zaboravili i prema njima pripremili svoju omiljenu hranu. Registracijom dobijate i mogućnost da postavite sopstvene recepte, od kojih biramo najbolje i stavljamo ih na naše društvene mreže. Ovo vam omogućava da pokažete svoj recept velikom broju posetilaca.

Naš portal vodi računa o privatnosti tako da ime i tel. broj nisu obavezni prilikom registracije ali mogu biti od koristi i ako ste stručnjak – profesionalac kako bi vas kontaktirali poslovni saradnici, ili pratioci – istomišljenici ako ste originalni. Podatke možete popuniti na stranici: https://www.ekuhinja.com/edit-profile/

Nagrada NAJRECEPT

Postavte najrecepte ili najsavete za najtrpezu. Da postavite recept ili savet potrebno je da se registrujete sa korisničkim imenom i email adresom ili da se prijavite sa Facebook, Gmail nalogom. Trajanje i broj recepata i saveta nije ograničeno. Prilikom postavljanja recepata ne  morate objaviti vaše podatke. Da pregledate recepte i pošaljete poruku kuvaru/kuvarici nije potrebno logovanje. Svaki recept možete zapratiti, obeležiti kao omiljen, klikom na srce u gornjem desnom uglu. Listu tih recepata možete naći klikom na dugme Pratim na gornjem meniju.

Poštovani posetioci i članovi

Svi recepti i objave koji nisu u duhu portala “eKuhinja.com” biće nakon pregleda i upozorenja obrisani: recepti i saveti koji daju lažnu sliku o zdravlju, koji propagiraju upotrebu nezdravih supstanci, koji imaju komercijalnu pozadinu, koji dovode zdravlje u opasnost itd. Postavljanjem recepta, saveta ili objave potvrđujete da da su slike i tekst u vašem vlasništvu.

Osim što svedoče o duhu svog vremena, kulinarski recepti povezuju ljude i načine života u različitim epohama, ostajući pri tome ona komponenta koja traje. Kao retko šta u svetu, recepti uvećavaju svoju vrednost sa godinama. Pri tome, stari recepti se ne menjaju i dodaju svojoj upotrebnoj vrednosti i istorijsku vrednost.

Zahvaljujemo Vam se, što na neki način, čuvate recepte. pa i pojmove, od zaborava i uništenja. Hvala Vam i na trudu koji ulažete u čuvanje, zapisivanje recepata, pripremanju jela, slikanju, opisu i informacijama. Na kraju, mi sami, na osnovu lične kulture i afiniteta, određujemo koliko šta vredi od hrane i recepata i da li je vredno čuvanja i pamćenja, kako ćemo se hraniti, živeti i sa kim ćemo se družiti za vreme obeda na našoj trpezi.

Link vaših recepata, jela i saveta:

ekuhinja.com/izlog/vaše-ime

Pojmovi:

Recepti za kuvanje, ideje za recepte, stari recepti. Zdrava i ukusna ishrana. Recepti za mršavljenje, keto recepti, hrono ishrana, vege recepti. Vegetarijanski recepti i zdrava ishrana. Makro ishrana. Recepti za dijabetičare, decu i bebe. Recepti i ishrana bolesnika. Tradicionalne kuhinje i nacionalne kuhije. Postovi i dijete.

Facebook – ekuhinja

Mi vam se zahvaljujemo.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta slažete se sa našom politikom kolačića.

Politika kolačića