Nagradice jan ’24.

Poštovani članovi eKuhinja zajednice,

Želimo da podelimo sa vama uzbudljive vesti o dostignućima naše zajednice tokom meseca januara. Tokom proteklog meseca, nastavili smo da istražujemo i slavimo najbolje domaće recepte, kao i da podržavamo naše talentovane članove u njihovom kulinarskom putovanju.

Objavljujemo da su sledeći korisnici osvojili nagradice za svoje izuzetne recepte:

  1. Vesna Pavlović je osvojila nagradu od 1000 RSD za svoj recept “Moja rođendanska torta”. Ovaj recept je osvojio našu zajednicu svojom kreativnošću i izuzetnim ukusom.
  2. Jelena Živković je nagrađena sa 1000 rsd za domaći krem od pistaća i unapređena u Maestra Kulinarstva zbog njenog izuzetnog doprinosa našoj platformi. Njeni recepti su se istakli po svojoj kreativnosti, originalnosti, i prelepim prezentacijama. Ovo priznanje za Jelu predstavlja samo početak, jer ćemo nastaviti da podržavamo naše talentovane članove i ističemo njihove kulinarske veštine.

Čestitamo svim dobitnicima nagradica i unapređenja, kao i svim članovima koji su učestvovali u našoj zajednici tokom januara. Vaša strast i posvećenost kuvanju inspirišu nas svakog dana.

Nastavite da delite svoje recepte, iskustva i ideje s nama, jer zajedno stvaramo nešto posebno na eKuhinja platformi.

Srdačno, Tim eKuhinja

Facebook komentari
Klik da oceniš ovaj recept, objavu
[Total: 0 Prosek: 0]
Podeli nešto ukusno i lepo

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta slažete se sa našom politikom kolačića.

Politika kolačića